AcasăNewsMarcel Prodan A INCURCAT-O! DNA - PERCHEZITIE in apartamentul impresarului violent!

Marcel Prodan A INCURCAT-O! DNA – PERCHEZITIE in apartamentul impresarului violent!

Alexandra Stan a fost oarecum razbunata: plangerea depusa de ea pe numele impresarului violent a ajuns de la Parchetul de pe langa Judecatoria Constanta la Directia Nationala Anticoruptie. Procuroii DNA au obtinut un mandat de perchezitie a apartamentului lui Marcel Prodan.

Managerul cantaretei este cercetat de DNA pentru aceleasi fapte de santaj dar si alte posibile fraude financiare.

Surse din cadrul anchetei au declarat ca dosarul a intrat in atentia Directiei inca de saptamana trecuta, iar la scurt timp, anchetatorii au facut o perchezitie domiciliara la apartamentul din Constanta al lui Marcel Prodan, noteaza adevarul.ro.

Potrivit agentilor de paza ai firmei care avea grija de locuinta managerului, usa a fost fortat, sigilata si apoi tapetata cu banda de la Politie, scrie aceeasi sursa. Totodata, procurorii trebuie sa verifice si modul in care si-a inregistrat Prodan veniturile si a platit sau nu darile catre stat.

In prezent, Alexandra Stan inca mai asteapta certificatul medico-legal care i-ar putea aduce inca un dosar penal lui Marcel. In functie de numarul de zile de ingrijiri medicale, impresarul bataus ar putea fi acuzat de vatamare corporala grava.

author avatar
Alina Costache
626 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger