AcasăMONDENAdrian Mutu, despre operatia fiului sau: "Am incercat sa tinem secret aceasta...

Adrian Mutu, despre operatia fiului sau: „Am incercat sa tinem secret aceasta problema”

Problemele de sanatate ale lui Mario – operat pe cord, la doar 11 ani – le-au dat mari emotii lui Adrian Mutu si Alexandrei Dinu, care marturisesc ca au incercat sa tina secret aceasta problema pentru a nu-l afecta pe fiul lor.

Adrian Mutu a vorbit despre clipele grele prin care au trecut, atat el cat si fost lui sotie, in aceasta saptamana, dupa ce fiul lor, Mario, a fost supus unei operatii pe cord.

„Am avut mari emotii, va dati seama ca este doar un copil. Am incercat sa tinem secret aceasta problema, pentru ca nu am vrut sa il afectam pe Mario, este suficient de mare pentru a intelege lucrurile si pentru a pune intrebari. Totul este in regula acum”, a declarat fotbalistul de la Ajaccio, pentru libertatea.ro.

Mario, baiatul lui Adrian Mutu din casatoria cu Alexandra Dinu, a fost operat, luni, la o clinica din Italia, unde a fost insotit atat de mama lui cat si de tatal lui – care a venit de urgenta in Peninsula pentru a fi alaturi de el. Problemele la inima ale pustiului au fost descoperite recent de catre medicii care au decis ca cel mai bine este sa fie supus unei operatii, diagnosticul pus de doctori fiind „foramen oval deschis”, potrivit aceleiasi surse.

Foto: ele.ro

author avatar
Alina Costache
693 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger