AcasăNewsStarea lui Szobi Cseh S-A INRAUTATIT! Cascadorul, transferat de urgenta la un...

Starea lui Szobi Cseh S-A INRAUTATIT! Cascadorul, transferat de urgenta la un alt spital!

Internat in data de 12 iunie la Institutul Clinic Fundeni din Capitala, cu o suferinta hematologica grava, Szobi Cseh a fost transferat, joi, la Spitalul de Boli Infectioase si Tropicale „Victor Babes”.

Potrivit unor surse medicale, citate de realitatea.net, cascadorul, in varsta de 70 de ani, a fost supus unor investigatii complexe, de catre echipa de medici de la „Victor Babes”, pentru a stabili cauza febrei care dureaza de mai mult timp.

Szobi Cseh, internat anterior la Fundeni, cu o suferinta hematologica, a fost transferat la Spitalul „Victor Babes” din Capitala, dupa ce medicii au constatat ca starea lui febrila persista de mai bine de o saptamana.

Cascadorul a aflat, anul trecut, ca are cancer, fiind diagnosticat cu mielom multiplu si tumoare la coloana, la Fundeni, unde a si primit tratament cu citostatice, potrivit declaratiilor sale din presa.

author avatar
Alina Costache
509 afisari
Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger