AcasăMONDENLazarus la "Show Time": “Managerul Alexandrei Stan a luat pe putin UN...

Lazarus la „Show Time”: “Managerul Alexandrei Stan a luat pe putin UN MILION de euro!”

Scandalul „Alexandra Stan” continua. Pe masura ce subiectul se toaca, apar tot mai multe voci care sustin ca o mare parte din vina, in toata aceasta poveste, o are si artista din Constanta, care ar fi facut mult prea multe compromisuri in numele celebritatii.

De pilda, invitata la „Show Time” (Antena 2), jurnalista Liliana Levinta crede ca Alexandra nu traverseaza o “drama”: “E o tipa ciudata. E o dovada de tampenie din partea ei sa nu verifice din start contractul cu managerul. Nu mananci bataie in halul asta din prima, asa, sunt niste etape care trebuie arse. Ea in spatele usilor inchise mananca bataie, asta e adevarul, adica depinde pana unde mergi cu compromisul”.

La randul lui, Luis Lazarus sustine ca adevaratul motiv pentru care Stan a facut declaratii “socante” despre impresarul ei tine de latura financiara. „Daca a inceput din start cu un contract pagubos, era clar ca se va ajunge la bataie. Daca se intelegeau la bani, nu se ajungea aici. Ma enerveaza ipocrizia asta. Alexandra Stan, la vremea la care a aparut in peisaj, nu stia sa faca nimic. Nici sa cante. (…) Eu as zice ca omul asta (Marcel Prodan, n.r.) si-a luat minimum 1 milion de euro. Alexandra va primi in continuare bani din drepturile de autor, pe interpretare, asta nu este transmisibil, deci nu ai cum sa nu o platesti”, a precizat Lazarus la „Show Time”.

author avatar
Alina Costache
1.005 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger