AcasăNewsCaz socant la Falticeni! Si-a omorat vecina pentru ca l-a rugat sa...

Caz socant la Falticeni! Si-a omorat vecina pentru ca l-a rugat sa dea muzica mai incet

Emanuel Dringu, un tanar de 19 ani, din Falticeni, risca sa-si fi compromis pentru totdeauna viata, dupa ce o noapte imbibata in alcool l-a impins catre crima.

Abia iesit din inchisoare, unde executase o pedeapsa pentru furt, tanarul a decis ca este cazul sa sarbatoreasca si a organizat o petrecere monstru in compania mai multor tovarasi.

Cei doi au consumat numeroase bauturi alcoolice in camera pe care o ocupa Emanuel intr-o locuinta sociala din Falticeni.

O vecina de 74 de ani i-a solicitat gazdei petrecerii sa dea muzica mai incet, insa acesta, afumat bine, a raspuns cu o ploaie de lovituri.

Conform cronicadefalticeni.com, iritat de tupeul batranei, Emanuel s-a dus peste aceasta si a omorat-o in bataie, lovind-o de mai multe ori cu un ciocan in cap.

Cadavrul a fost descoperit abia dupa cateva zile. Unul dintre tovarasii criminalului a anuntat politia spunand ca din camera batranei se simte un miros oribil.

Politistii s-au prezentat la fata locului, au descoperit cadavrul in avansata stare de putrefactie si l-au retinut pe Emanuel Dringu, care a si primit mandat de arestare pentru 29 de zile.

author avatar
Cristi Ionita
491 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger