AcasăNewsUn yacht a esuat pe faleza Cazinoului din Constanta

Un yacht a esuat pe faleza Cazinoului din Constanta

O ambarcatiune, care masura mai mult de noua metri lungime, a esuat in noaptea de miercuri spre joi, pe stancile din fata Comandamentului Flotei, pe faleza Cazinoului. Singura persoana care se afla la bord, un barbat german, a fost transportat la Spitalul Constanta.

Yachtul “Laura”, aflat sub pavilionul Germaniei, a esuat pe platforma stancoasa, in timp ce incerca sa traverseze prin fata Portului Tomis, venind dinspre Sulina. Incidentul s-a intamplat undeva in jurul orei 2.20.

Navigatorul Hans Fritze Joachim a cerut permisiunea pentru a intra in Portul Constanta, dar i s-a spus ca nu exista facilitate pentru veliere si a fost indrumat catre Portul Tomis. Din pacate, nu i s-a comunicat si faptul ca in acea zona de langa Comandamentul Fortelor Navale, apa este foarte mica si sunt multe stanci. Astfel, yachtul s-a lovit de pietre si a facut mai multe gauri de apa.

Barbatul care se afla la bord avea tensiunea arteriala crescuta si a fost dus de urgenta la Spitalul Constanta pentru a i acorda ingrijiri medicale, arata Adevarul.ro.

Sursa foto: Facebook Pro tv Constanta.

author avatar
Anca Murgoci
409 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger