AcasăMONDENBianca Dragusanu, probleme grave de sanatate! Ce-o impiedica sa ramana insarcinata!

Bianca Dragusanu, probleme grave de sanatate! Ce-o impiedica sa ramana insarcinata!

Luni, invitati in platoul de la “Happy Hour” au fost nimeni altii decat Bianca Dragusanu si Victor Slav. Printre alte subiecte arzatoare, roscata a vorbit si despre zvonurile cum ca ar fi insarcinata – lucru care ii este imposibil in prezent.

Chiar daca prezentatorul rubricii “Meteo” isi doreste gemeni, vedeta inca nu este pregatita sa devina mama din cauza unor probleme de sanatate pe care le are.

“Eu am o problema la piciorul drept, am fost la o mai multi medici. Deplasarea la mine e foarte grea, am dureri mari daca stau doua ore in picioare. Daca as lua in greutate cinci kg, ar fi imposibil sa ma deplasez.

Mi-am propus ca dupa nunta sa mergem in America sa aflu de ce nu ma vindec. De zece ani am ramas cu problema la piciorul drept in urma unui accident.  Nu e o problema din punct de vedere estetic, dar sunt din ce in ce mai vanata acolo, se simt niste hematoame… am niste cheaguri de sange pe aceste vene, care m-ar fi putut predispune la infarct…

Iar la piciorul stang mi-am zdrobit rotula la Dansez pentru tine si nu s-a mai vindecat”, a povestit Bianca in platoul lui Maruta.

Zvourile precum ca vedeta ar fi insarcinata au pornit de la  fotografia alaturata pe care a postat-o facebook. Dupa cum puteti vedea, Victor Slav o tine in brate pe Bianca, cu mainile asezate protectiv peste burtica in timp ce amandoi zambesc si par foarte fericiti. Evident ca fanii au intrebat-o imediat daca asteapta un copil, dar din pacate raspunsul a fost negativ.

author avatar
Anca Murgoci
1.260 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger