AcasăNewsImre: "Atata vreme cat eu vorbesc foarte putin, pentru Patriciu e bine!...

Imre: „Atata vreme cat eu vorbesc foarte putin, pentru Patriciu e bine! E cel mai talentat sarlatan pe care l-am cunoscut”

Au lucrat impreuna, au avut incredere unul in celalalt, fiind parteneri de afaceri, dar acum lucrurile nu mai stau tocmai bine. S-a ajuns sa apeleze la justitie, pentru a se recupera o datorie de 80.000 de euro pe care Peter Imre, directorul general al trustului de presa „Adevarul”, o revendica de la Patriciu. Dar si la declaratii in termeni duri. „Singurul lucru pe care pot sa-l spun e ca, atata vreme cat eu vorbesc foarte putin, pentru Patriciu e bine!”, sustine Imre.

Peter Imre a povestit, sambata, intr-un interviu acordat RealitateaTV, ca Dinu Patriciu de astazi e foarte diferit de omul pe care l-a cunoscut in urma cu ceva ani. Cel dintai a facut o serie de acuzatii dure la adresa miliardarului. „Ce s-a intamplat cu un om care fascineaza si care ajunge in situatia in care a ajuns? Raspunsul este unul simplu: minciuna fara masura, orgoliul fara masura in tot ceea ce faci. Eu asta am constatat la Dinu Patriciu, in ultimii ani. Dinu Patriciu pe care l-am cunoscut acum cativa ani buni si cel pe care-l vad azi nu au nicio legatura. Cine si ce l-a schimbat? Banii, si-a pierdut mintile, nu mai are discernamant…”, a sustinut Imre.

Actualul director general al trustului de presa amintit a continuat seria dezvaluirilor, afirmand ca in ultimii trei ani, Patriciu si-ar fi mintit atat familia, cat si colaboratorii, dar si angajatii. Si a sustinut ca are dovezi care sa sustina declaratiile, lasand chiar sa se inteleaga ca ar sti mai multe decat spune. „Cum sa nu? Singurul lucru pe care pot sa-l spun e ca, atata vreme cat eu vorbesc foarte putin, pentru Patriciu e bine! Fiind langa el in ultimii trei ani, am avut indeajns de multe de vazut. Amandoi am facut o alegere gresita. El e cel mai talentat sarlatan, mincinos, pacalici din lume pe care l-am cunoscut. O spun pe baza unor fapte si evidente”, a continuat Imre.

Cat priveste momentul in care legatura de afaceri dintre cei doi parteneri s-a rupt, Imre a povestit ca s-ar fi produs „in momentul in care Patriciu si-a incalcat toate promisiunile facute”  – „nu neaparat fata de mine, ci fata de oamenii care erau sub conducerea mea si compania care se baza pe promisiunile lui Patriciu”, a mai sustinut Imre.

author avatar
eNational
363 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger