AcasăNewsIMAGINI SOCANTE in timpul unei emisiuni in direct: Un barbat si-a taiat...

IMAGINI SOCANTE in timpul unei emisiuni in direct: Un barbat si-a taiat venele! (VIDEO)

Oricat s-ar fi pregatit realizatorii si echipa de productie a unei cunoscute emisiuni TV din America, un moment cu totul nedorit le-a dat peste cap desfasuratorul, pe langa faptul ca i-a lasat cu amintiri terifiante.

Editia de joi dimineata a emisiunii „Today show” ar fi trebuit sa aiba loc la Rockefeller Plaza. Planul intitial le-a fost dat, insa, peste cap, dupa ce un barbat de aproximativ 50 de ani, aflat in public, a incercat sa-si ia viata. Folosind un cutter, omul si-a taiat venele de la maini si s-a prabusit intr-o balta de sange, inainte ca echipele de securitate sa intervina si sa-l imobilizeze.

Barbatul, a carui identitate nu a fost facuta publica, a fost dus de urgenta la spital si este in afara oricarui pericol. Nicio alta persoana nu a fosta ranita in incident, insa atat jurnalistii, cat si oamenii care au vazut scena au ramasi socati de ceea ce s-a intamplat. Momentul nu a fost difuzat live, dar a fost inregistrat, pe telefoanele mobile, de cei aflati in zona.

La randul sau, realizatorul Matt Lauer a confirmat incidentul, pe contul sau de Twitter, explicand de ce s-a ajuns ca emisiunea sa fie transmisa din studioul televiziunii NBC, si nu de la mall-ul din New York.  „In urma cu scurt timp, un barbat a incercat sa-si faca rau, folosind un cutit”, a explicat jurnalistul.

[youtube]zqGi0bCt8ck[/youtube]

[youtube]91bdiEA9-uI[/youtube]

493 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger