AcasăNewsDe 12 ani, INCHIS intr-o CUSCA, chiar de mama lui! De ce...

De 12 ani, INCHIS intr-o CUSCA, chiar de mama lui! De ce l-a PEDEPSIT femeia!

Un barbat in varsta de 42 de ani a fost inchis intr-o cusca, chiar de mama lui, in urma cu 12 ani, iar din acel moment nu l-a mai lasat sa iasa de acolo nicio secunda.

Wu Yuanhong, pe atunci in varsta de 30 de ani, a comis in anul 2001 o crima care a ingrozit-o pe mama lui, insa nu a fost condamnat la inchisoare. Cu toate ca barbatul omorase un baiat de 13 ani, instanta a decis ca nu a fost in deplinatatea facultatilor mintale atunci cand a savarsit crima, asa ca l-au eliberat.

Nu de aceeasi parerea a fost si mama lui, acum in varsta de 74 de ani, care a considerat ca baiatul ei este prea periculos ca sa fie lasat in libertate, asa ca l-a inchis intr-o cusca unde ii duce zilnic mancare si apa.

author avatar
Alina Costache
644 afisari
Zenville

Ultimele știri

Lista celor 9 candidați care intră în cursa electorală pentru Primăria Capitalei

Nouă candidați intră în cursa electorală din 9 iunie, pentru fotoliul de primar general al Capitalei.Printre ei, social-democrata Gabriela Firea, fosta șefă de...

Șeful InfoCons atrage atenția, înainte de Sărbători: „Masa de Paşte poate să aibă 250 de aditivi, iar sare şi zahăr cât pentru două săptămâni”

Dat fiind faptul că Paștele se apropie tot mai mult, nu sunt deloc puțini cei care au început deja să facă pregătiri pentru masa...
proger