AcasăMONDENSCANDAL URIAS, in direct! Mara Banica: “Esti o BORFASA, o mincinoasa!”

SCANDAL URIAS, in direct! Mara Banica: “Esti o BORFASA, o mincinoasa!”

Mara Banica si-a iesit din minti cand a vazut cat tupeu are si in ce hal poate sa minta mama naturala a Mariucai – fetita luata in plasament de Luminita Anghel.

Daca marti femeia lansase grave acuzatii la adresa Luminitei Anghel, miercuri, invitata tot in platoul Acces Direct, Angelica a fost supusa unei confruntari cu Mara Banica si Daniela Gyorfi, ambele  deranjate de declaratiile ei.

Cu toate astea, mama biologica a Mariucai nu a incetat nici de data asta sa o acuze pe cantareata: „A rapit fetita. trebuia sa ma intrebe cineva din centrul de plasament daca sunt de acord. Am dat semnatura sa mearga la ea in weekend. Dupa aceea am scris ca nu mai sunt de acord sa mearga in weekend si nici nu o dau in plasament”.

Acuzatiile femeii, dar si faptul ca Danut Fleaca, Director General al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului, Sector 1, a confirmat ca Angelica nu a facut niciodata o cerere pentru a-si vedea copilul, au scos-o din minti pe Mara Banica.

„Esti o hoata, o minicinoasa, o femeie care vrea sa distruga norocul unui copil. Spui ca nu ai avut bani sa cresti copilul. Dar cerceii de la urechi, dar lantul de la gat nu sunt bani? Ce daca au costat 5 lei? Trebuia sa iei de mancare la copil. Exista amarati care nu au dupa ce bea apa, dar care nu isi lasa copilul. Esti o borfasa! Daca erai o mama adevarata, asa cum spui, trebuia sa iti rupi de la gura sa ai copilul langa tine”, a rabufnit jurnalista.

In apararea Luminitei Anghel a venit si Daniela Gyorfi, care a avut o copilarie foarte chinuita, dat fiind ca mama ei a paralizat cand ea era mica: „Mama mea a ramas paralizata cand eu avem 10 ani. Atunci existau doua variante: fie sa ma duc la tata, care isi facuse deja alta familie, fie sa ma duc la orfelinat. Dar mama nu a renuntat la mine”.

author avatar
Alina Costache
2.248 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger