AcasăMONDENNevasta lui John Travolta: „O sa ma distruga daca il parasesc!”

Nevasta lui John Travolta: „O sa ma distruga daca il parasesc!”

Kelly Preston a ajuns la capatul puterilor. Actrita vrea sa divorteze de John Travolta, dar nu indrazneste, de teama ca acesta se va razbuna luandu-i copiii.

Kelly Prestoon e ingrozita ca John Travolta i-ar putea lua copiii

Kelly Preston simte ca nu mai are niciun rost sa (se) minta si sa sustina ca e fericita alaturi de sotul ei, John Travolta, pe care multi il acuza ca ar fi gay. „Relatia dintre Kelly si John e din ce in ce mai urata si mai tensionata, iar ea simte ca a ajuns la capatul puterilor”, a povestit un apropiat al cuplului.

„John e disperat sa pastreze aparentele de familie fericita, iar Kelly e disperata sa iasa din mariajul asta”, a adaugat aceeasi sursa, care a explicat si motivele pentru care Preston nu depune odata divortul. „John o sa ma distruga daca il parasesc. Viata mea s-a sfarsit”, i s-ar fi plans actrita, care se tema ca Travolta o va lasa fara un cent in conturi si ii va luat si copiii. „Kelly nici nu vrea sa se gandeasca ca ar putea ramane fara custodia copiilor ei, Benjamin si Ella Bleu”, a mai spus preietenul inca doamnei Travolta.

author avatar
Alina Creanga
1.088 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger