AcasăVacanta la mare iesita din tipare: Cazeaza-te pe VAPORUL blocat pe deal!...

Vacanta la mare iesita din tipare: Cazeaza-te pe VAPORUL blocat pe deal! (FOTO)

Cine se uita la fotografiile urmatoare are impresia ca ceva nu e tocmai bine! Cum de a ajuns un vapor in varful coastei?

Pare a fi un vas esuat pe uscat, dar de fapt e un hotel cu totul deosebit, pe care il descoperi la o plimbare pe plaja. De fapt e o replica a unei ambarcatiuni de lux, ce le ofera turistilor care ii trec pragul senzatia ca sunt, de fapt, intr-o calatorie pe apa. Zecile de camerele sunt amenajate in asa fel incat sa dea impresia ca o rezervare la Sun Cruise Hotel echivaleaza, lejer, cu o excursie pe celebrul Titanic. Doar ca pe uscat!

Cum ar fi sa iesi dimineata sa-ti bei cafeaua sau sa citesti pe punte, iar doua minute mai tarziu sa cobori pe nisip si sa faci plaja pe nisipul cald? Nemaivorbind de faptul ca hotelul e o alternativa perfecta pentru cei care vor sa petreaca o vacanta pe un vapor, dar nu se incumetau pentru ca au rau de mare! Daca va tenteaza sa petreceti cateva zile pe vaporul care nu pleaca din port, aflati ca hotelul cu totul inedit e situat in Coreea de Sud.

Sursa foto: esuncruise.com

2.362 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger