AcasăNewsLi s-a facut rau cand au vazut ce ascundeau trei femei intr-o...

Li s-a facut rau cand au vazut ce ascundeau trei femei intr-o casa! (VIDEO)

Pare greu de crezut, insa oamenii legii au inteles pe pielea lor ca totul e realitate. Au fost socati sa descopere un tablou greu de imaginat, intr-o casa in care locuiau o mama si cele doua fiice ale sale.

Proprietarul casei in care cele trei stateau cu chirie a descris totul intr-un singur cuvant „cosmar”. Insotit de un echipaj de politie, omul  a batut la usa imobilului din Carolina de Sud in care cele trei americance, in varsta de 58, 33 si respectiv 31 de ani se mutasera toamna trecuta. Barbatul urma sa le lase un ordin de evacuare, insa a plecat ingrozit din casa.

Intr-o prima faza au fost izbiti de un miros greu de suportat, care se simtea inca de afara. Cand au deschis usa, au simtit ca li se intoarce stomacul pe dos. Locuinta era impanzita de trupuri de animale moarte. In total, au stabilit politistii, ar fi fost vorba de 80 de cadavre de caini, pisici si chiar pasari. Lesurile fusesera indesate in frigider, dar si in alte locuri din bucatarie.  Cele trei femei au ajuns in arestul politiei, fiind acuzate de cruzime fata de animale. In apararea lor, cele trei au declarat ca nu si-au dat seama ca fac ceva rau.

[youtube]I6bFOtS3M90[/youtube]

449 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger