AcasăMONDENIubita lui Tatarusanu s-a dat in stamba la petrecerea stelistilor: Sanii la...

Iubita lui Tatarusanu s-a dat in stamba la petrecerea stelistilor: Sanii la inaintare si chilotii la vedere! (FOTO)

Marti seara, dupa meciul Steaua-Brasov, cand echipa lui Reghecampf a cucerit cel de-al 24-lea titlu, jucatorii au dat o petrecere de zile mari. Bautura a curs, muzica a rasunat, toata lumea a dansat si s-a distrat.

Stelistii au facut turul orasului, dupa care s-au strans, putin dupa miezul noptii, cu iubitele si sotiile la un restaurant de lux din zona Militari. Fetele si-au pus cele mai sexy si luxoase tinute, barbatii au venit la patru ace si s-a dat startul la petrecere.

Au dansat pana in zorii zilei si au facut un chef adevarat. Insa, de departea, cea mai incendiara aparitie de la bairam a fost cea a logodnicei lui Ciprian Tatarusanu, Antoaneta Nastase.

Iubita portarului a imbracat o rochie neagra care a incins imaginatia tuturor barbatilor. Creatia vestimentara s-a mulat perfect pe trupul ei, lasand in lateral sa se vada bikinii, prin dantela neagra si fina.

Nici partea de sus nu a fost deloc neglijata, Antoaneta Nastase avand un decolteu adanc, si-a scos si sanii la inaintare, demonstrand ca are un corp de invidiat.

Un alt cuplu care a facut furori a fost cel format din Mihai Costea si Daniela Crudu. Vedeta Antenei 1 a ales si ea culoarea neagra pentru rochia extrem de scurta, care i-a cam dat batai de cap pentru ca se tot ridica in timpul dansului.

www.Sport.ro

author avatar
Andra Nesu
6.690 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger