AcasăMONDENImagini INCREDIBLE! Andreea Marin nu se mai fereste! Si-a adus “iubitul” turc...

Imagini INCREDIBLE! Andreea Marin nu se mai fereste! Si-a adus “iubitul” turc in Romania!

Andreea Marin si-a revenit foarte repede dupa divortul cu Stefan Banica. Mai mult de atat! In urma cu cateva zile, s-a zvonit prin presa ca vedeta traieste o mare proveste de dragoste cu un medic turc – Tuncay Ozturk. “Zana” nu a negat posibila idila cu barbatul, dar nici nu a dat cartile pe fata.

Cel putin pana acum cand paparazii de la Wowbiz i-au surprins intr-o ipostaza foarte apropiata. Se pare ca Andreea Marin si-a adus presupusul iubit in Romania. Cei doi nu se mai feresc de ochii lumii si merg impreuna la cumparaturi. Dupa sedinta de shopping, „zana” s-a urcat la volanul masinii si au plecat amandoi spre casa.  Probabil ca in cel mai scurt timp, fosta prezentatoare a emisiunii “Surprize Surprize” va marturisi, daca este cazul, ca traieste o poveste de dragoste cu medicul.

Intrebat de presupusa relatia pe care fosta lui sotie o are cu turcul, Stefan Banica a spus tot ceea ce crede. “Nu stiu daca are o relatie cu el de cand eram noi impreuna. Drumurile ei dese in Turcia, dar si atitudinea ei ambigua fata de acest subiect au alimentat speculatiile presei”, a zis Stefan Banica la “Acces Direct”.

In schimb, Andreea Marin nu vrea sa se justifice in fata nimanui pentru ca este viata ei privata. De asemenea, a tinut sa adauge ca este normal ca la un moment dat sa isi refaca viata, nu doar pentru ea, ci si pentru Violeta, fetita pe care o are impreuna cu fostul sot.

Cei doi au anuntat, la inceputul acestui an, ca au pus capat unei frumoase casnicii care a durat sapte ani. Cei doi au impreuna o fetita, pe Violeta, nascuta in decembrie 2007.

Citeste si:

Andreea Marin si-a refacut viata? Uite cu ce doctor s-a cuplat! (FOTO)

author avatar
Anca Murgoci
3.002 afisari
Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger