AcasăMONDENSylvia da cartile pe fata! De ce s-a despartit de Andrei de...

Sylvia da cartile pe fata! De ce s-a despartit de Andrei de la Alb-Negru!

Sylvia si Andrei de la Alb-Negru s-au despartit dupa o lunga poveste de dragoste. Ei au fost casatoriti trei ani de zile, dar vietile lor au luat-o pe drumuri separate.

Cei doi au pus capat povestii de iubire dupa ce s-a zvonit ca Sylvia l-ar fi inselat pe cantaret cu un tip mult mai tanar decat ea. Acum, vedeta si-a refacut viata cu Dragos Udeanu. Invitata in platoul emisiunii „Wowbiz”, roscata a spus ca daca ar fi sa se casatoreasca din nou, nu ar mai face aceleasi greseli ca in relatia anterioara.


„Nu mi-as mai teroriza barbatul cu intrebari de genul unde esti, ce faci si cu cine. Daca esti fericit, e bine sa nu umbli in treburile partenerului”, a spus ea la Kanal D.

De asemenea, vedeta a lasat sa se inteleaga ca unul dintre motivele racirii relatiei lor a fost si faptul ca cei doi au locuit impreuna cu parintii.

„Niciodata nu am locuit noi singuri. Am stat in casa parintilor mei, dupa care am stat cu Andrei si cu parintii lui, iar dupa aceea ne-am construit o casuta si parintii lui au locuit cu noi. Consider ca a fost o greseala. Un cuplu tanar ar trebui sa isi vada de relatia lor, iar parintii trebuie sa stea la ei acasa. De cand stau singura, mi se pare totul extraordinar de frumos. Pot sa dau petreceri fara sa imi fie teama ca o trezesc pe mama lui Andrei sau, ma rog, in general pe soacra mea”, a tinut sa adauge ea despre fosta relatie.

author avatar
Anca Murgoci
2.807 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger