AcasăMONDENOana Zavoranu a devenit foarte credincioasa: "Sa credeti doar in Dumnezeu"

Oana Zavoranu a devenit foarte credincioasa: „Sa credeti doar in Dumnezeu”

Oana Zavoranu a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj de dimensiuni foarte mari. Vedeta le-a dat de inteles fanilor ca nu e foarte fericita, dar ca are multa incredere in Dumnezeu.

Bruneta le-a spus fanilor sa nu aiba incredere in nimeni, doar in Dumnezeu sa-si, semn ca nu se simte prea bine si ca iar o apasa ceva.

„Sa aveti o saptamana in care sa fiti in afara de sanatosi, feriti de Dumnezeu de oameni mincinosi, parsivi, prefacuti, mierosi,….de vorbe desarte, inimi frante, intrebari fara raspunsuri, sau raspunsuri cinice menite sa va socheze sau umileasca….persoane false dar care stiu sa ascunda extrem de bine toata falsitatea si uratenia adevarata a sufletului lor, nu cea expusa ca sa „dea bine sau sa prinda la fraieri”…

de indivizi lingusitori, interesati, fara scrupule sau fara Dumnezeu, pentru care cuvantul „jur” sa fie echivalentul unui banc prost, sa nu insemne ceea ce pt un om cu frica lui Dumnezeu inseamna ca incarcatura cand spui ” jur”….iar daca din nesansa apare vreo astfel de persoana sa o „mirositi” imediat si „sa o calcati in picioare”…asta va doresc eu in dimineata asta banala poate, de luni, 27 mai 2013….

si va mai doresc sa aveti puterea sa nu mai existe nimeni si nimic in care sa credeti, sa credeti doar in Dumnezeu si in propria voastra persoana si sa nu va bazati decat pe puterile voastre, atat. Aveti incredere doar in voi, Dumnezeu si animalutele care nu va vor minti, pacali, insela, amagi sau parasi la greu…este un sfat, nu inseamna nimic mai mult decat un sfat sincer, fara a ascunde ceva printre randuri, si as vrea sa fie luat ca atare”, a scris Oana.

Citeste si:

Oana Zavoranu la gatul lui Pepe: “I-am pregatit multe surprizute , eu nu las NIMIC NEPLATIT”

Oana Zavoranu ATACA din nou: “Sa nu uite olteanul ca eu l-am cizelat, ca doar nu analfabeta aia”

Oana Zavoranu a EXPLODAT: Mesaj AMENINTATOR pe internet! Cine a suparat-o!

author avatar
Andra Nesu
391 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger