AcasăFOTO HOT: Cum arata in realitate una dintre frumusetile Victoria's Secret!

FOTO HOT: Cum arata in realitate una dintre frumusetile Victoria’s Secret!

Unul dintre „ingerasii” Victoria’s Secret – o tanara care a facut furori pe podiumurile de prezentare – a fost surprinsa alaturi de iubit, pe marginea piscinei!

Supermodelul Candice Swanepoel si-a aratat formele de vis intr-un costum de baie sexy, negru, din doua piese. Si fara sa se straduiasca prea mult a aratat tuturor ca in cazul ei zvonurile conform carora modelele ar mai avea nevoie de retusuri in photoshop, pentru a arata perfect, chiar nu isi au rostul.

Fotografiile putin zis fierbinti nu au nevoie de prea multe comentarii – barbatii nu si-au mai putut lua ochii de la posteriorul lui Candice, abia acoperit de o pereche de bikini minusculi. E cat se poate de evident de ce iubitul ei, Hermann Nicoli, e pur si simplu topit dupa topmodelul in varsta de 24 de ani!

Instantaneele cu sexy Candice au fost surprinse recent la o piscina, in Miami. Cei doi indragostiti s-au bucurat de cateva ore de soare. Si cand situatia s-a dovedit a fi prea fierbinte, Swanepoel si iubitul ei s-au racorit in piscina.

Sursa foto: Hepta

1.442 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger