AcasăNewsMasina lovita de tren in judetul Iasi. Soferul a incercat disperat sa...

Masina lovita de tren in judetul Iasi. Soferul a incercat disperat sa impiedice impactul! (FOTO)

Un autoturism condus de un barbat a ajuns, miercuri dimineata, pe calea ferata. In ciuda semnelor facute de conducatorul auto, in speranta ca mecanicul il va observa si va reusi sa opreasca trenul, locomotiva a izbit in plin autovehiculul.

Soferul a incercat sa traverseze sinele, la o trecere la nivel cu o cale ferata, in Ciurea, judetul Iasi. Desi semnalul vestea apropierea unui tren, conducatorul auto a fortat nota si a crezut ca are timp sa treaca. N-a fost insa, asa. Omul sustine ca i s-a blocat motorul si nu a mai putut face nimic sa miste autovehiculul din loc, conform Ziarul de Iasi. Din fericire, ieseanul a avut timp sa iasa din masina si chiar a incercat sa ii semnalizeze conducatorului trenului ca pe sine e un „obstacol”. Nu a reusit, iar locomotiva a lovit in plin autoturismul avariindu-l serios.

Chiar daca s-a ales cu o paguba insemnata, conducatorul auto se poate considera foarte norocos, pentru ca a scapat cu viata dintr-o experienta care ar fi putut avea urmari mult mai grave.

Sursa foto: Ziarul de Iasi

288 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger