AcasăMONDENClipe de cosmar pentru copiii Nicoletei Luciu! S-a lasat cu tipete de...

Clipe de cosmar pentru copiii Nicoletei Luciu! S-a lasat cu tipete de GROAZA!

Pentru ca tot a venit caldura, Nicoleta Luciu a mers cu tripletii la hair stylist pentru a-i tunde. Daca pana in momentul in care au intrat pe usa nu se prevestea nimic rau, odata ajunsi pe scaunele torturii, micutii pur si simplu s-au dezlantuit.

Ei au facut un adevarat spectacol care s-a lasat cu valuri de lacrimi. Mai mult de atat!  Fetiei i s-a facut rau si a vomat. Personalul de la salonul de infrumusetare a avut ceva de furca cu Kim, Kevin si Karoly.

In tot acest timp, Nicoleta Luciu s-a multumit sa priveasca totul cu detasare de la distanta, savurand de zor o cafea. Vedeta tv spune ca s-a obisnuit cu plansetele copiilor si de aceea nu mai este impresionata de astfel de scene.

Citeste si:

Scandal cu plansete si suspine: Tripletii Nicoletei Luciu nici n-au vrut sa-l vada pe Maruta!

Tripletii Nicoletei Luciu au mers la prima lectie de inot! Vezi cum s-a descurcat Maruta! A iesit cu scandal!

author avatar
Anca Murgoci
963 afisari
Zenville

Ultimele știri

Alege ce cumperi: mielul de Paşte 2024 sau un kilogram de cireşe? Ambele sunt aproape imposibil de achiziţionat. Au preţuri prohibitive!

Cireşele de import, desigur, arată delicios pe tarabă, dar pofticioşii doar le privesc deocamdată, din cauza preţului.Vestea bună este că în două săptămâni vor...

Teribilism fără margini. Tânăr filmat când era tras de o mașină, pe o saltea/Imaginile, în atenția polițiștilor – VIDEO

Teribilism al unor tineri, în Baia Mare. Imaginile filmate în plină stradă, cu „aventura” care s-a vrut a fi fost distractivă, dar care ar...
proger