AcasăNewsIoan Becali, prima reactie dupa aflarea hotararii magistratilor in "Dosarul Transferurilor"

Ioan Becali, prima reactie dupa aflarea hotararii magistratilor in „Dosarul Transferurilor”

Impresarul Ioan Becali s-a linistit dupa ce a aflat decizia judecatorilor Curtii Supreme, in „Dosarul Transferurilor”, insa spune ca avocatii sai vor continua „razboiul” si vor cere procurorilor dovezi privind acuzatiile care i se aduc, in asa fel incat sa-si dovedeasca nevinovatia.

La scurt timp dupa ce magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie au decis, luni, trimiterea spre rejudecare a dosarului la Curtea de Apel Bucuresti, Ioan Becali a sustinut ca decizia a fost luata dupa ce judecatorii au concluzionat ca nu sunt suficiente probe care sa sustina acuzatiile procurorilor. „Respect aceasta decizie, inseamna ca cei care au judecat au ajuns la concluzia ca nu sunt probe. Rejudecarea nu inseamna achitare, ci un proces in derulare”, a declarat Ioan Becali, potrivit gsp.ro.

Impresarul afirma ca e decis sa-si dovedeasca nevinovatia si ca avocatii sai vor lupta, cat sa demonstreze acest lucru. „Procurorii sunt obligati sa aduca probe pentru a condamna niste oameni despre care au presupus ca sunt vinovati. Pentru moment e o liniste, dar acest razboi continua intre avocatii nostri si procurori. Procuratura trebuie sa dovedeasca lipsa banilor. Nu pot sa-mi dea mie opt ani de inchisoare pe presupuneri si banuieli. Vreau sa duc la capat acest proces si sa-mi dovedesc nevinovatia”, a concluzionat Ioan Becali.

Opt oameni cunoscuti din fotbal – fratii Victor si Ioan Becali, George Copos, Mihai Stoica, Cristi Borcea, Jean Padureanu, Giga Popescu si Gigi Netoiu sunt acuzati in acest dosar ca ar fi prejudiciat statul cu 15 milioane de dolari si patru cluburi de fotbal cu peste 10 milioane de dolari, in urma transferurilor unor jucatori.

Cititi si:  ULTIMA ORA Dosarul Transferurilor se rejudeca!

DOSARUL TRANSFERURILOR: Prima reactie a lui Jean Padureanu, dupa decizia Curtii Supreme!

Mascatii trag la poarta fotbalului! Se da verdictul in “Dosarul transferurilor”

Dosarul Transferurilor. Verdictul se va anunta pe 20 mai. Cei opt grei din fotbal, audiati mai bine de noua ore!

Nou termen in DOSARUL TRANSFERURILOR, la Inalta Curte

“Dosarul Transferurilor” se judeca la Inalta Curte. AZI SE DA VERDICTUL?

“Dosarul Transferurilor” s-a amanat din nou. Afla cand se reunesc inculpatii!

219 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger