AcasăFinala „Romania Danseaza”: Andreea Popescu, facuta praf de Bendeac! „Imi esti indiferenta...

Finala „Romania Danseaza”: Andreea Popescu, facuta praf de Bendeac! „Imi esti indiferenta ca mancarea de stevie” (VIDEO)

Mihai Bendeac i-a aplicat lovitura de gratie fostei sale iubite, Andreea Popescu, in timpul finalei de la „Romania Danseaza” de duminica seara.

 

Totul a pornit de la declaratie pe care dansatoarea a facut-o in filmuletul de promovare: „Imi pare rau ca lumea inca imi spune fosta lui Bendeac. Eu consider ca nu a fost nicio relatie intre noi. Nu vreau sa imi asum aceasta titulatura. Vreau ca lumea sa vada ca eu fac ceva nu ca sunt fosta”.

Insa, imediat ce a ajuns pe scena, Andreea a fost contrazisa de Mihai Bendeac.


„Eu mi-am asumat relatia cu tine si atunci si acum. Asta este singura diferenta dintre noi. La preselectii nu m-am emotionat pentru ca mai am sentimente pentru tine, crede-ma! Imi esti la fel de indiferenta ca mancarea de stevie”, a spus juratul.

author avatar
Andra Nesu
6.892 afisari
Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger