AcasăAndreea Esca, alaturi de fiica ei, intr-o fotografie cu totul speciala!

Andreea Esca, alaturi de fiica ei, intr-o fotografie cu totul speciala!

Stirista le-a pregatit telespectatorilor o surpriza la capitolul imagine. Insa pana sa o vada intr-o ipostaza cu totul inedita, la jurnalul de vineri seara, Esca a pozat impreuna cu fetita ei. Alegerea vestimentara i-a incantat pe fanii Andreei.

Vedeta ProTV si fiica sa, Alexia, stralucesc de-a dreptul, intr-o poza postata de indragita stirista pe contul ei de Facebook. Cele doua au ales sa imbrace cate o ie, parte a portului traditional romanesc. In timp ce Andreea Esca a optat pentru o ie cu broderie neagra si perle, Alexia a imbracat una cu insertii galbene.

Esca urmeaza sa prezinte jurnalul de vineri, de la orele 19, purtand o astfel de creatie cu toul deosebita. Andreea inlocuieste pentro o seara sacourile cu o piesa din portul traditional, pentru ca sustine campania „Iac-asa e ia mea”. Inca de joi, jurnalista si-a indemnat amicele de pe Facebook sa poarte, pe 17 mai, o ie. „Nu uitati sa purtati o ie maine (vineri), oriunde v-ati afla. Cu blugi, cu pantaloni scurti, cu pantaloni de piele, cu o fusta creion….cum doriti. Sa aratam lumii cum arata frumusetea…in romaneste !”

2.098 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger