AcasăMONDENMilioane de oameni au zambit: Mesajul de pe cer care le-a facut...

Milioane de oameni au zambit: Mesajul de pe cer care le-a facut ziua frumoasa (FOTO/VIDEO)

Un comedian American a pus la cale o farsa care a facut milioane de oameni sa zambeasca. La un moment dat pe cer a aparut mesajul „How do I land?” – „Cum aterizez?”, spre uimirea celor din Los Angeles.

Un pilot specializat in „skywriting”, adica arta de a scrie mesaje pe cer, este cel care a pus in practica farsa gandita de comedian, in complicitate cu alti oameni. Mesjul care a aparut pe cer a fost vizualizat de peste un milion de americani.

Pe 23 martie, cei din Los Angeles s-a putut citi, timp de 20 de minute, mesajul „How do I land?” („Cum aterizez?”), scris pe cer, relateaza Huffington Post.

Ideea i-a apartinut lui Kurt Braunohler care a reusit sa stranga aproape 7000 de dolari online, printr-o campanie derulata pe Kickstarter. Cei care au donat banii au fost rugati sa voteze ce mesaj vor sa vada pe cer, iar “How do I land” a fost cel mai apreciat.

“Este un lucru idiot. Insa iubesc lucrurile idioate”, a spus initiatorul farsei, Braunohler.

Poza cu mesajul de pe cer a avut un succes imens pe site-ul Reddit unde a fost vizualizata de peste un milion de americani.

Foto: imgur

author avatar
Alina Costache
309 afisari
Zenville

Ultimele știri

Postecoglou obligat să-l titularizeze pe Drăgușin?

Ben Davies, fundașul stânga al lui Tottenham, s-a accidentat și va rata restul acestui sezon. Destiny Udogie, titularul postului, ratează și el finalul acestei...

Leguma ideală cu ajutorul căreia se pot vopsi ouăle de Paște. „O sursă bună de pigmenți roșii și galbeni”/La ce să fiți atenți când...

Mai sunt doar câteva zile până când credincioșii ortodocși vor sărbători Sfintele Paști.Și cum, conform tradiției, în Joia Mare multe gospodine încep deja...
proger