Chef Catalin Scarlatescu a avut parte de o dilema: cum sa pregateasca racul si cum sa-i suga clestii. Ramas cu tic de la 1 Mai si Paste, Scarlatescu a decis sa incerce o noua reteta – sa-l puna pe gratar, langa mici si pastrama. Ce a iesit, e greu de imaginat! Insa, tinand cont de faptul ca chef Scarlatescu este exigent in bucatarie, se presupune ca racul a fost comestibil.
Scris de eNational
„Fir-as al racu’, te pun pe gratar!”
Ultimele știri
Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
Părinţii care au aflat de setul de reguli impuse de un restaurant din Bucureşti pentru copii s-au arătat deranjaţi de decizia administratorilor.Localul le interzice...
Cât costă un kilogram de cozonac, de Paştele 2024. A ajuns un desert pe care românii nu prea şi-l mai permit
Cozonacul nu trebuie să lipsească din casa românilor, de Paşte! Dar, oare, se mai poate întâmpla asta în anul 2024, din cauza infliaţiei galopante...