AcasăMONDENPrimul INTERVIU al fiicei Andreei Marin! Ce a marturisit Violeta!

Primul INTERVIU al fiicei Andreei Marin! Ce a marturisit Violeta!

Violeta, fiica Andreei Marin si a lui Stefan Banica Jr. este un copil fericit si foarte bine educat. Micuta duce o viata de vis, avand ambii parinti celebri, iar acum are noi motive de mandrie, fiind ea insasi in atentia presei.

Violeta a participat la un pictorial de senzatie alaturi de mama ei, unde amandoua au fost imbracate in printese, si a acordat primul interviu din viata ei. Fetita Andreei Marin si a lui Stefan Banica Jr. a intrat in pielea micutei Sofia, personajul din desenele animate „Sofia Intai”, care va fi difuzat in curand pe Disney Junior.

Dupa ce s-a terminat sedinta foto, fosta „zana” si fiica ei au acordat un interviu reviste Pro Tv Magazin, in care Andreea a pus intrebarile iar Violeta i-a raspuns.

”Iti place Sofia. De ce, mami?”, si-a intrebat vedeta copilul. Micuta i-a dat un raspuns surprinzator: „Imi place pentru ca traieste intr-un palat si invata in fiecare zi cate ceva, ca la scoala. E frumoasa si stie sa manance civilizat”.

Marin a rugat-o apoi pe fetita sa-i spuna doua lucruri pe care le-a invatat de la personaj iar copila i-a raspuns: „Asculta de parinti si nu plescaie la masa”.

Desi are doar cinci ani, Violeta a pus mare accent pe educatia „Sofiei” marturisind ca a fost placut impresionata de manierele micutei printese.

Foto: Pro TV Magazin

author avatar
Alina Costache
2.659 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger