AcasăSPORTSandu l-a confirmat pe Razvan! Pentru avionul de Brazilia

Sandu l-a confirmat pe Razvan! Pentru avionul de Brazilia

Liderul FRF a anuntat, ieri, ca Razvan Lucescu se va urca in avionul de America de Sud, delegatia tricolora urmand sa plece spre Brazilia astazi, la ora 18.15.

AERONAVA Tricolorii vor pleaca spre Brazilia cu o cursa de linie Lufthansa, via Frankfurt

Mircea Sandu a mai aruncat o mana de praf in ochii tuturor microbistilor. Ieri dimineata, liderul de la „Casa Fotbalului” a anuntat ca Razvan Lucescu are biletul rezervat pentru turneul sud-american. „Concret, domnul Razvan Lucescu este selectionerul echipei nationale a Romaniei, urmand sa stea pe banca nu numai la jocul cu Bosnia (n.r. partida care a avut loc aseara, in Giulesti), ci si la meciurile amicale pe care Romania le va disputa cu Brazilia si Paraguay”, a anuntat liderul FRF.

N-a gasit inlocuitor

Lupescu a dat bir cu fugitii

Se pare ca Nasu’ Sandu a hotarat in cele din urma sa prelungeasca mandatul lui Razvan pe banca primei reprezentative pentru ca nu a gasit alt antrenor disponibil sa accepte oferta FRF. In criza de timp, Sandu  i-a transmis lui Razvan mesajul „adio, dar raman cu tine”. Nationala Romaniei va pleca in aceasta seara (ora 18.15) la Sao Paolo, via Frankfurt, tricolorii urmand sa dispute doua meciuri amicale, cu Brazilia (7 iunie, la Sao Paulo) si Paraguay (11 iunie, la Asuncion).

Viitorul antrenor va debuta cu Argentina

Mutu are alte planuri

Razvan Lucescu va merge in Brazilia, conform spuselor lui Mircea Sandu, dar nu pentru ca acesta tine mortis, ci pentru ca ar fi obligat prin contract. Rezilierea intelegerii se va opera, pe cale amiabila, la intoarcerea din America de Sud. Urmatorul selectioner va debuta pe banca tehnica la meciul cu Argentina, duel programat la Bucuresti, pe data de 11 august, atunci cand va avea loc si inaugurarea „National Arena”.

Jucatorii vor in vacanta, nu in turneu!

Situatia incerta legata de viitorul lui Razvan Lucescu pe banca nationalei a facut ca in randul fotbalistilor selectionati sa rasara ideea de a da meciul de retragere al lui Ronaldo pe o vacanta mult asteptata, asta dupa un sezon obositor. Se zvoneste ca liderul Adrian Mutu nu va participa la actiune, dar mai sunt si alti fotbalisti care se vor da loviti. Jucatorii vor in vacanta, majoritatea incepand noul sezon la o zi dupa intoarcerea din turneu.

Lupescu e in concediu

Inclusiv omul care s-a ocupat de organizarea turneului sud-american, Ionut Lupescu, nu va fi prezent la aeroport, directorul FRF plecand in concediu, in semn de protest dupa o cearta avuta cu Mircea Sandu. Joi dupa-amiaza, pana si Lucescu jr. a refuzat sa confirme deplasarea in America de Sud.

 

Cu ce se pot delecta tricolorii la Sao Paolo

 

–     o portie de picanha (friptura din cocoasa de bivol, specialitate braziliana)

–     posibilitatea de a invata samba cu maestrii dansului din Tara Cafelei

–     celebrele „bunda” (asa sunt poreclite partile dorsale ale braziliencelor)

–     Bulevadul Paulista (faimosul bulevard de 2,8 km din Sao Paolo, care a dat si titlul unui serial transmis in Romania in anii ‘80)

–     o intalnire unica pe teren cu Ronaldo. Amicalul Brazilia – Romania va fi meciul de retragere al celui supranumit „Fenomeno”

author avatar
Sebastian Stan
244 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger