AcasăNews"Are cancer". Gestul ingrozitor al unei mame a socat o comunitate intreaga!

„Are cancer”. Gestul ingrozitor al unei mame a socat o comunitate intreaga!

Povestea spusa de mama unui baiat in varsta de noua ani a emotionat pe toata lumea. Femeia a cerut ajutor pentru copilul ei, despre care sustinea ca are cancer.

Oamenii cu suflet din Pennsauken – New Jersey s-au mobilizat si au organizat diverse activitati caritabile, pentru ca fondurile stranse sa ajunga la familia despre care aflasera ca era greu incercata. Asta pana intr-o zi, cand au aflat adevarul -fusesera mintiti.

Cand au aflat cum stau, de fapt, lucrurile au fost socati de cruzimea mamei, Susan Stillwaggon, o tanara in varsta de 35 de ani, care a ajuns sa inventeze intreg scenariul sinistru, pentru a profita de bunatatea lor. Chiar si asa, vecinii familiei se bucura ca micutul e bine, sanatos, chiar daca si lui femeia ii spusese ca are cumplita boala.

Cazul care a uluit intreaga comunitate din statul american amintit a ajuns in atentia politiei, potrivit The Sun. Mama tinerei sustine ca aceasta din urma ar avea probleme psihice, si astfel se explica motivul pentru care fiica a putut fabrica o asemenea poveste infioratoare.

200 afisari
Zenville

Ultimele știri

Leguma ideală cu ajutorul căreia se pot vopsi ouăle de Paște. „O sursă bună de pigmenți roșii și galbeni”/La ce să fiți atenți când...

Mai sunt doar câteva zile până când credincioșii ortodocși vor sărbători Sfintele Paști.Și cum, conform tradiției, în Joia Mare multe gospodine încep deja...

Alege ce cumperi: mielul de Paşte 2024 sau un kilogram de cireşe? Ambele sunt aproape imposibil de achiziţionat. Au preţuri prohibitive!

Cireşele de import, desigur, arată delicios pe tarabă, dar pofticioşii doar le privesc deocamdată, din cauza preţului.Vestea bună este că în două săptămâni vor...
proger