AcasăMONDENMarcel Toader, despre Gabi Cristea: “M-a inselat din primele zile!”

Marcel Toader, despre Gabi Cristea: “M-a inselat din primele zile!”

Marcel Toader i-a adus fostei sotii acuzatii grave! Spune ca l-a inselat cu un fost iubit inca din primele zile de relatie, si chiar de casatorie.

Marcel Toader nu a terminat scandalul cu Gabi Cristea nici in Saptamana Mare. Invitata in emisiunea “Acces Direct”, fostul sportiv a dezvaluit ca a fost inselat inca din primele zile.

„La doua luni si jumate de la inceputul relatiei noastre i-a sunat telefonul, iar ea a vorbit timp de 25 de minute cu o a treia persoana. M-am simtit prost. A incercat sa imi explice ca este o vorba despre o relatie veche, cu un asa numit Bogdan. Apoi lucrurile au continuat, un coleg de afaceri m-a sunat sa ma intrebe ce cauta masina mea pe Barbu Vacarescu. Eu eram la serviciu si am sunat-o, nu mi-a raspuns la telefon.

La patru zile de la casatorie i-a sunat telefonul si n-a raspuns. Atunci i l-am luat, desi niciodata nu am cautat in telefonul sau in geanta ei. Ca mi-era frica de ce gasesc. Atunci am sunat si am aflat ca este acest Bogdan. Am vrut sa pun capat lucrurilor. I-am zis sa n-o mai sune, ca Gabi s-a casatorit. El a sunat inapoi si a inceput sa ma injure ca el o stie de 15 ani. Mama mea era de fata la acest incident. Ea mi-a spus sa mai incerc, ca asa sunt casatoriile, cu suisuri si coborasuri”, a povestit Marcel Toader la Acces Direct.

author avatar
Andra Nesu
917 afisari
Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger