AcasăNewsORIBIL: A nascut la 16 ani, desi era virgina! Chinurile groaznice la...

ORIBIL: A nascut la 16 ani, desi era virgina! Chinurile groaznice la care a supus-o mama ei!

O mama din Marea Britanie a fost condamnata la cinci ani de inchisoare dupa ce si-a obligat fiica adoptiva, de numai 16 ani, sa nasca, desi adolescenta era inca virgina.

Pentru ca nu putea sa ramana insarcinata, femeia a adoptat trei copii, insa atunci cand a vrut sa mai infieze unul autoritatile i-au respins cererea de infiere, asa ca mama adoptiva si-a obligat una dintre fiice, care avea atunci 13 ani, sa se lase inseminata artificial. Sperma apartinea unui necunoscut si fusese cumparata de pe internet, insa copila a pierdut prima sarcina, potrivit dailymail.co.uk.

Femeia nu a renuntat insa la ideea ei, asa ca tanara a nascut primul ei copil la varsta de 16 ani, desi era virgina. Pentru ca fata sa nu se ataseze prea mult de copilul caruia i-a dat viata, mama ei nu a lasat-o sa-l alapteze.

Femeia este divortata si a fost sterilizata in urma unor probleme de sanatate, noteaza The Guardian. In momentul in care politia a aflat de situatia din familia respectiva mama adoptiva,  a fost imediat arestata, iar instanta a decis ca femeia sa petreaca urmatorii cinci ani dupa gratii.

author avatar
Alina Costache
1.851 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger