AcasăMONDENIulia Vantur si-a luat prin surprindere fanii cu o schimbare radicala de...

Iulia Vantur si-a luat prin surprindere fanii cu o schimbare radicala de look!

Stirista a simtit nevoia unei schimbari de imagine, ca tot a venit primavara si e rost de mai multa culoare. In garderoba, dar si la par! Iulia Vantur si-a surprins admiratorii, vopsindu-si pletele intr-o alta nuanta decat blond!

Vantur s-a lasat pe mana unui hairstylist si dupa ce s-a transformat intr-o roscata misterioasa, s-a pozat si le-a aratat schimbarea de imagine prietenilor ei de pe o retea de socializare.

„Hello, dragii mei!!! M-am jucat putin cu culorile 🙂 Ce parere aveti despre noul meu look?”, si-a intrebat stirista fanii de pe Facebook. Iar marea majoritate a admiratorilor au avut doar cuvinte de lauda la adresa Iuliei si a noului ei look. „Tu esti frumoasa oricum…este o culoare frumoasa de vara”, „esti superba ca intotdeauna”, „indiferent de culoare, esti super”, „iti sta foarte bine”. Au fost si fani care cred ca tot blonda ii sta cel mai bine Iuliei: „complet ca dracu”! esti mai misto blonda”, „prefer blonda. S au facut toate roscate in ultimul timp …”, „pai….nice….dar blonda esti mult mai naturala si calda”.

Ramane de vazut daca e vorba de o schimbare permanenta a culorii parului, dupa ce in ultimii ani stirista ProTv a ales blondul, sau doar de un mic truc pentru o sedinta foto iesita din tipare!

895 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger