AcasăNewsGino Manzotti, de la DJ Project, implicat intr-un accident!

Gino Manzotti, de la DJ Project, implicat intr-un accident!

Membrul trupei DJ Project a trecut printr-o spaima serioasa, sambata dimineata. A fost implicat intr-un accident rutier soldat cu doi raniti.

Din fericire, artistul a scapat nevatamat. Nu la fel de norocosi au fost alti doi pasageri aflati in autoturismele implicate in coliziune. Acestea au fost transportate cu ambulanta la spital. Una dintre victime a ramas incarcerata intre fiarele masinii, potrivit oradetimis.ro.

Patru autoturisme s-au lovit in urma cu doar cateva ore intr-o intersectie din Timisoara. Totul dupa ce se pare ca o soferita lipsita de experienta a circulat cu viteza si, fara sa poata opri la timp, a lovit un alt autoturism. Acesta din urma a fost aruncat in alte doua masini, intre care si cea a artistului.

Politia urmeaza sa stabileasca exact cine se face vinovat de producerea accidentului si ce masuri se impun in acest caz.

Sursa foto: oradetimis.ro

1.267 afisari
Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger