AcasăOldCatalin Botezatu: Femeile care mimeaza orgasmul sunt ca niste vaci care...

Catalin Botezatu: Femeile care mimeaza orgasmul sunt ca niste vaci care mugesc

catalin-botezatu-orgasm-femei-mimeaza-vaci-mugesc-atingeri-provocat

„Sunt multi prostalai care cred ca le satisfac, dar ele, cele care mimeaza, saracele, sunt ca niste vaci care mugesc la muls, in momentul in care n-ai tras bine in directia de muls. Or, o femeie care are cu-adevarat orgasm, musca din tine, efectiv, si la propriu, si la figurat. Intra in fibrilatie. Celorlalte, le recomand sa lase la o parte falsitatea. Daca nici nu mimeaza, trebuie sa mearga la medic, clar. E pacat de ele”, a declarat Botezatu.

catalin-botezatu-orgasm-femei-mimeaza-vaci-mugesc-atingeri-provocatCreatorul de moda este renumit pentru cuceririle sale. Domnisoarele cu care acesta se afiseaza sunt toate alese pe spranceana avand un fizic de invidiat.

Care este secretul sau? Botezatu poate provoca orgasmul unei femei doar cu cateva atingeri, dupa cum spune chiar el intr-un interviu acordat revistei Playboy.

„Acum sa nu crezi ca nu imi dau silinta! Mi s-a intamplat sa provoc orgasm si doar prin cateva atingeri mai intime. In club, de exemplu. S-a-ntamplat sa ma fac de rahat de cateva ori. Sa plec cu pantalonii patati.”, a povestit Catalin, citat de click.ro.

author avatar
Bogdan Nicolae-Rotman
667 afisari

1 COMENTARIU

  1. Bote, tu suporti un adevar transant? Ei bine, afla ca te pricepi la femei cum ma pricep eu sa croiesc chiloti de-ai tai! Regret, esti o nulitate absoluta in materie de femei, care cauta sa isi faca imagine cu orice pret. Adevarul il stim cu totii, numai tu te faci ca nu intelegi despre ce este vorba. Sa fiu sincera, m-am cam saturat de mutra ta de si de aerele tale. Daca mai aveam o urma de respect pentru pentru tine, sau mai degraba de condescendenta si compasiune, ai pierdut totul in seara asta. Ai dovedit, fara echivoc, care iti este stofa, baiete, eufemistic spus baiete! Nu mai da lectii nici barbatilor si nici femeilor, pastreaza-ti opiniile pentru momentele tale intime, cand pleci, de regula, cu pantalonii uzi deja si patati. Si nu ma provoca sa vorbesc mai mult, s-ar putea sa nu iti placa ce ai sa auzi, mai ales in materie de femei. Adio si nu am cuvinte,…! Sper ca nu ai uitat continuarea!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger