AcasăSPORTDan Petrescu a refuzat nationala pentru banii rusilor

Dan Petrescu a refuzat nationala pentru banii rusilor

Mircea Sandu, presedintele Federatiei Romane de Fotbal, a recunoscut, miercuri, ca Dan Petrescu a fost favoritul sau la preluarea nationalei Romaniei, dupa ce s-a renuntat la colaborarea cu Razvan Lucescu.

Razvan Lucescu a demisionat de la nationala Romaniei in iunie 2011, locul sau fiind luat de Victor Piturca, actualul selectioner.

Intre cei doi, Mircea Sandu, presedintele FRF, a negociat cu mai multi antrenori precum Mircea Lucescu, Cosmin Olaroiu sau Gica Hagi.

Totusi, favoritul Nasului la preluarea nationalei a fost Dan Petrescu, tehnician care in acea perioada era la carma formatiei ruse Kuban Krasnodar.

Mircea Sandu a recunoscut, miercuri, ca i-a facut o oferta lui Dan Petrescu, dar ca acesta a refuzat din cauza sumei prea mici pe care ar fi incasat-o.

„I-am oferit un contract de 400.000 de euro, dar m-a refuzat. Mi-a spus, in acel moment, ca are un contract de un milion de euro, dar este dispus sa vina daca primeste 800.000 de euro. Nu aveam cum sa platim acea suma” a afirmat Mircea Sandu, conform digisport.ro.

Intre timp, Dan Petrescu a ajuns la Dinamo Moscova, grupare cu care are contract pana in vara lui 2016 si care ii asigura un salariu de 2,5 milioane de euro pe sezon.

author avatar
Cristi Ionita
433 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger