AcasăMONDENSOC! Maruta se judeca in secret de un multimilionar! Ce daune uriase...

SOC! Maruta se judeca in secret de un multimilionar! Ce daune uriase i cer prezentatorului!

 

Dupa ce a primit mai multe amenintari cu instanta din partea vedetelor, Catalin Maruta a ajuns, totusi, luni, in fata judecatorilor intr-un proces in care i se cer daune de 100 000 de euro, pentru denigrarea imaginii unui milionar din Romania.

Cel care l-a dat in judecata pe sotul Andrei este Cosmin Balcacean, deranjat de modul in care prezentatorul TV a prezentat cazul divortului sau de sotia Dana, despre care presa a vorbit si a scris foarte multe in tomana anului trecut.

„Luni am avut infatisare. Din partea domnului Maruta au venit trei avocati.  Urmatoarea infatisare va fi pe 2 septembrie. Clientul meu, domnul Balcacean, cere 100.000 de euro daune pentru denigrarea imaginii. In emisiunea dansului, domnul Maruta nu s-a marginit sa prezinte faptele, ba chiar a si emis judecati de valoare, despre care noi credem ca au prejudiciat imaginea clientului meu!”, a declarat, avocatul lui Cosmin, Alexandru Morarescu – care are multe procese de notorietate la activ, majoritatea castigate, noteaza wowbiz.ro.

author avatar
Alina Costache
1.515 afisari
Zenville

Ultimele știri

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...

Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu

Ouăle sunt la mare căutare, înainte de Paştele 2024. În afară de faptul că sunt folosite ca ingerdiente pentru diferite feluri culinare, gospodinele le...
proger