AcasăMONDENMircea Badea, reactii ACIDE! Ce spune despre faptul ca Turcescu l-a dat...

Mircea Badea, reactii ACIDE! Ce spune despre faptul ca Turcescu l-a dat in judecata!

Scandalul dintre Robert Turcescu si Mircea Badea pare sa nu se mai termine. Jurnalistul nu a mai suportat glumele pe care le face prezentatorul emisiunii „In gura presei” la adresa lui si l-a dat in judecata.

Cand a aflat ca Robert Turcescu il taraseste in instanta si ii cere daune morale in valoare de un leu, Mircea Badea si-a spus si el parerea despre acest subiect.

„Turcescu e bolnav mintal. E disperat dupa atentie. M-a dat in judecata pentru o fapta care nu exista. Am decis sa nu-l bag in seama. Nu ma voi apara si nici prezenta la proces. Dar ramane cum am stabilit anterior”, a scris el pe Facebook.

Robert Turcescu ii cere daune morale in valoare de un leu pentru jignirile pe care i le-a adus vedeta tv in cadrul emisiunii, sub acoperirea etichetei „pamflet”.

author avatar
Anca Murgoci
825 afisari
Zenville

Ultimele știri

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...

Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu

Ouăle sunt la mare căutare, înainte de Paştele 2024. În afară de faptul că sunt folosite ca ingerdiente pentru diferite feluri culinare, gospodinele le...
proger