AcasăSotia lui Trezeguet, prinsa in ofsaid

Sotia lui Trezeguet, prinsa in ofsaid

Sotii Trezeguet, pasind pe nisipul fierbinte

Consoarta atacantului David Trezeguet a fost prinsa in ofsaid de paparazzi. In imaginile hot, surprinse de hulpavii fotografi pe o plaja din Miami, nu apar nici sotul si nici sanul din stanga fata.

Sotii Trezeguet, pasind pe nisipul fierbinte

Dupa un sezon absolut fabulos (fabulos de prost!), in care a reusit sa retrogradeze din Primera Division cu gruparea Hercules Alicante, atacantul franco-argentinian David Trezeguet (33 de ani) si-a luat sotia, pe Beatrice Trezeguet, si a plecat in vacanta. Fix la Miami si-a luat sotia si a plecat in vacanta, respectiv acolo unde purced mai toate vedetele din fotbal, in special cele care s-au saturat de Sardinia sau Riviera Franceza.

Beatrice isi acopera ochii, dar isi descopera sanul

Desi doamna Trezeguet a avut grija sa-si ocupe sezlongul infasurata bine intr-un prosop, luat probabil, ca si sotul, din camera de hotel, inevitabilul s-a produs: un moment de neatentie, dar mai ales de singuratate, combinat cu o miscarea prea brusca si, opsss!, sanul drept al incantatoarei doamne a iesit la iveala.

Nevasta fotbalistului realizeaza ca a fost fotografiata

David nu a putut apara onoarea silicoanelor consoartei sale, aflandu-se in acel moment undeva in largul lui si al Atlanticului, dar a facut-o singura Beatrice, care si-a acoperit imedit nurii, dezvelindu-si, insa, vergeturile. O zi ca naiba!

 

 

 

 

author avatar
Mihai Koblenko
364 afisari
Zenville

Ultimele știri

Lista celor 9 candidați care intră în cursa electorală pentru Primăria Capitalei

Nouă candidați intră în cursa electorală din 9 iunie, pentru fotoliul de primar general al Capitalei.Printre ei, social-democrata Gabriela Firea, fosta șefă de...

Șeful InfoCons atrage atenția, înainte de Sărbători: „Masa de Paşte poate să aibă 250 de aditivi, iar sare şi zahăr cât pentru două săptămâni”

Dat fiind faptul că Paștele se apropie tot mai mult, nu sunt deloc puțini cei care au început deja să facă pregătiri pentru masa...
proger