AcasăUtileHoroscopHOROSCOP – 03.06.2011. Bulversare pe toata linia

HOROSCOP – 03.06.2011. Bulversare pe toata linia

BERBEC

Instinctul va spune ca trebuie sa va domoliti pornirile, dar asta nu se poate din prima! Cum sunteti gata de actiune, ar fi bine sa nu porniti cu coarnele in pamant. Eliminati frustrarile mai intai.

 

TAUR

Va enerveaza oamenii care transforma micile probleme in crize majore? Nu va bagati in discutiile lor nici daca vi se cere parerea. Pana luni, lasati evenimentele sa se desfasoare de la sine.

 

GEMENI

Sunteti extrem de buni la croit povesti si le faceti atat de credibile, ca va conving si pe voi! Daca e vorba de fictiuni, lasati-va imaginatia sa zburde. Insa, nu „crosetati” fabule pe fapte reale!

 

RAC

Luna se intoarce in semnul vostru zodiacal si aduce prea multa energie, de toate tipurile, inclusiv negativa! Viata personala se complica si sunteti presati sa luati hotarari decisive. Amanati!

 

LEU

Va simtiti de parca ati callari un cal naravas, care va smuceste in toate directiile! Pai, dati-va jos si incercati cu unul mai bland. Cu alte cuvinte, apucati-o pe carari deja batute, ca sunt mai sigure!

 

FECIOARA

Va uitati in jur, cautand un sfat si vedeti doar priviri perplexe! Limitati-va la propriile analize, iar alea sa nu fie prea detaliate. Abia de saptamana viitoare Neptun va permite sa va clarificati gandurile!

 

BALANTA

Sunteti cam iritati azi si nu stiti exact care e sursa frustrarilor! Incercand sa izolati fiecare problema in parte si sa le rezolvati pe rand, veti pierde un timp pretios de lucru. Sunt exagerari!

 

SCORPION

La serviciu, multi asteapta de la voi sa le dati o directie, desi nu sunteti raspunzator cu „circulatia”! Incercand sa va asumati responsabilitati neplatite, veti pierde locul special de acasa!

 

SAGETATOR

Azi veti deschide ochii unei persoane care are o problema cu alta persoana. Datorita voua, aceste doua persoane isi vor rezolva problema, dar ghiciti ce?! Voi cadeti prost, ca ati spus adevarul!

 

CAPRICORN

Dezorientarea voastra mai dureaza o zi sau doua, dupa care va reveniti la abilitatile practice. Pana atunci, nu incercati sa va impuneti vreun mod de lucru, crezand ca numai acesta e bun, ca nu e!

 

VARSATOR

Va veti gasi intr-o situatie asemanatoare cu cea a Sagetatorilor! Nu deschideti gura sa lamuriti pe nimeni sau sa dati sfaturi. Oferiti doar un umar pe care sa planga persoanele aflate in conflict.

 

PESTI

Veti vrea sa va laudati realizarile din ultima vreme fata de un asociat sau partenerul de viata. N-o faceti inca, pentru ca entuziasmul va face sa vedeti lucrurile exagerat, dar ceilalti le vad foarte clar!

author avatar
Adina Mutar
264 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger