AcasăMONDENJalnic, bre! Unele vedete s-au imbracat la evenimentul Cavalli ca pentru nunta...

Jalnic, bre! Unele vedete s-au imbracat la evenimentul Cavalli ca pentru nunta lui Pepe (FOTO)

Evenimentul monden numarul 1 al saptamanii, daca nu cumva al anului – avand in vedere prezenta la Bucuresti a creatorului italian Roberto Cavalli si a topmodelului international Irina Shayk (printre altele, si iubita fotbalistului Cristiano Ronaldo) – ar fi trebuit sa stranga joi seara, la Hotel Marriot, toata crema showbiz-ului mioritic.

Iuliana Marciuc - sac

Bine, asta nu inseamna ca momentul dedicat deschiderii in Romania a primului magazin Cavalli n-a dus lipsa de vedete.

Maria Radu - trei melodii si o singura rochie

Din contra, a fost inghesuiala, vedete si vedetute pe metru patrat, doar ca multe dintre ele s-au prezentat la o asemenea ocazie, pe undeva unica, in niste tinute de-a dreptul oribile.

Rocsana Marcu. No comment

Unii au confundat „Cavalli Day” cu nunta lui Pepe sau cu un megarecital Gigel Frone, referire in mod special la Iuliana Marciuc , Simona Trasca, Rocsana Marcu, Maria Radu si/sau familia Addams Reghecampf-Prodan.

Simona Trasca. Tatuajele FACE tot!

Marea dezamagire a serii a fost Andreea Esca, venita parca direct din directul stirilor PRO TV, taior albastru cu negru, catastrofa.

Eram era si el, dar cu spatele

Un capitol aparte l-a constituit, insa, Andreea Marin. Jalnica! In ciuda rochiei negre alese, care ar fi trebuit sa-i ascunda greutatea mult peste limita admisa la o femeie care a nascut, totusi, de atata timp,  Andreea si-a etalat nu doar splendida burta XXL, ci si fabulosul fund, plasat deloc fericit in fata unei oglinzi.

Bubulina, divortzina...
Andreea Marin, poza pentru contract CASCO
author avatar
Mihai Koblenko
2.308 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger