AcasăA ales o modalitate SOCANTA prin care le-a aratat angajatilor unei banci...

A ales o modalitate SOCANTA prin care le-a aratat angajatilor unei banci ca tatal ei este MORT!

O femeie a recurs la o metoda disperata atunci cand functionarii unei banci au refuzat sa inchida contul tatalui ei, care murise de mai bine de un an.

Tatal lui Siobhon Peers a murit de cancer in luna octombrie a anului 2011. De atunci, femeia, din Marea Britanie, a primit peste 20 de scrisori de la Royal Bank of Scotland, in care angajatii o instiintau ca are de platit sase lire pentru contul parintelui ei. Desi pentru a rezolva problema, Siobhon a trimis o copie dupa certificatul de deces, functionarii au ignorat-o si au insistat sa le fie trimis un act original, in timp ce dobanzile se acumulau, suma ajungand la 625 de lire.

Cu nervii intinsi la maxim, femeia s-a dus la filiala din Davenport a bancii, luand cu ea si urna funerara in care era pusa cenusa tatalui ei, scrie The Telegraph. Scena i-a ingrozit pe clienti, in timp ce angajatii au ramas muti de uimire.

„Iata, ati cerut dovada ca tatal meu este mort, iata-l aici! L-am adus cu mine!”, le-a spus Siobhon Peers. Femeia a marturisit ca a facut gestul pentru ca nu voia sa le trimita certificatul de deces in original, noteaza aceeasi sursa.

Functionarii de la banca si-au cerut, intr-un final, scuze pentru situatie si au inchis contul batranului fara a mai aplica niciun fel de penalitati.

author avatar
Alina Costache
232 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger