AcasăSPORTMM Stoica ii ataca dur pe rapidisti: "Eu ma pregatesc de titlul...

MM Stoica ii ataca dur pe rapidisti: „Eu ma pregatesc de titlul 4, ei au trei in toata istoria”

Mihai Stoica, managerul Stelei, a anuntat ca meciul Rapid – Steaua, de duminica seara, de pe stadionul Giulesti, nu se poate considera un derby din cauza diferentei mari dintre cele doua formatii.

MM Stoica s-a referit la diferenta din clasament, sase locuri si 26 de puncte, dar si la diferenta inregistrata la nivel de palmares.

„De cand sunt eu manager, Rapid nu ne-a batut niciodata. Doi ani la rand am luat titlul, am mers in Cupa UEFA mai departe, cum sa am o rivalitate cu ei? Te bucuri ca ai batut in Ghencea, pe terenul unei echipe care a jucat noua ani la rand in Europa, cand tu nici nu mergi in cupele europene. E o satisfactie platonica. Eu ma pregatesc de al 4-lea titlu, pe cand ei au doar 3 in toata istoria” este declaratia razboinica a lui Mihai Stoica.

Managerul Stelei sustine ca va folosi o cutie de carton pentru a se proteja de flegmele venite dinspre tribuna oficiala a stadionului din Giulesti.

author avatar
Cristi Ionita
147 afisari
Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger