AcasăNewsO romanca facea videochat in supermarketul in care lucra! (FOTO)

O romanca facea videochat in supermarketul in care lucra! (FOTO)

Romanii au ingrozit din nou Marea Britanie! O tanara de 25 de ani care lucra intr-un supermarket a fost prinsa in timp ce facea videochat chiar in magazin.

Tanara lucra intr-un sat din Anglia si castiga o gramada de bani dezbracandu-se printre rafturile din magazinul la care lucreaza. Era lipsita de inhibitii si nici nu se temea ca putea intra cineva s-o surprinda in ipostaze indecente. Totul se intampla in satul Greatham, din comitatul Hampshire, potrivit The Sun.

Ba mai mult, isi invita si sora sa faca show-uri erotice cu ea, tot in magazin! Deseori sora ei se ocupa de clienti, in timp ce ea mergea intr-o magazie si facea streaptease sau isi arata sanii internautilor care plateau bani grei sa o vada.

Patronul magazinului nu avea nici cea mai vaga idee de ceea ce se intampla in magazinul lui pentru ca romanca stergea inregistrarile de pe camerele de supraveghere. Insa, totul s-a aflat cand un reporter a descoperit-o si a dat-o in vileag. Femeia a spus ca avea nevoie de bani ca sa-si creasca fetita.

Foto: The Sun

author avatar
Andra Nesu
913 afisari
Zenville

Ultimele știri

Leguma ideală cu ajutorul căreia se pot vopsi ouăle de Paște. „O sursă bună de pigmenți roșii și galbeni”/La ce să fiți atenți când...

Mai sunt doar câteva zile până când credincioșii ortodocși vor sărbători Sfintele Paști.Și cum, conform tradiției, în Joia Mare multe gospodine încep deja...

Alege ce cumperi: mielul de Paşte 2024 sau un kilogram de cireşe? Ambele sunt aproape imposibil de achiziţionat. Au preţuri prohibitive!

Cireşele de import, desigur, arată delicios pe tarabă, dar pofticioşii doar le privesc deocamdată, din cauza preţului.Vestea bună este că în două săptămâni vor...
proger