AcasăMONDENBahmuteanu, despre sarutul lui Salam: “Eu si Florin lucram la un mare...

Bahmuteanu, despre sarutul lui Salam: “Eu si Florin lucram la un mare proiect!”

Daca Silviu Prigoana s-a aratat foarte deranjat de “tupeul” lui Florin Salam de a o saruta pe gura pe fosta lui sotie, Adriana Bahmuteanu are alta parere legat de gestul manelistului, pe care intr-un fel il legitimeaza.

Florin Salam a uimit pe toata lumea atunci cand a sarutat-o pe gura pe Bahmuteanu, iar multi s-ar fi asteptat ca gestul sa o scandalizeze si pe Adriana, insa nu a fost deloc asa, ba din contra. Prezentatoare TV este de parere ca nu are nimeni dreptul sa comenteze “incidentul”, nici Mihai si cu atat mai putin Prigoana.

„N-am ce sa comentez ce spune sotul meu. Eu cu Florin lucram la un mare proiect si suntem prieteni foarte buni. In rest nu comentez. El si-a dorit aceasta viata, el a bagat divort, el a vrut sa nu mai stie de noi”, a precizat Bahmuteanu, la Acces Direct, ca raspuns la mesajul transmis ieri de Silviu Prigoana.

 

author avatar
Alina Costache
659 afisari
Zenville

Ultimele știri

Șeful InfoCons atrage atenția, înainte de Sărbători: „Masa de Paşte poate să aibă 250 de aditivi, iar sare şi zahăr cât pentru două săptămâni”

Dat fiind faptul că Paștele se apropie tot mai mult, nu sunt deloc puțini cei care au început deja să facă pregătiri pentru masa...

Postecoglou obligat să-l titularizeze pe Drăgușin?

Ben Davies, fundașul stânga al lui Tottenham, s-a accidentat și va rata restul acestui sezon. Destiny Udogie, titularul postului, ratează și el finalul acestei...
proger