AcasăFata asta si-a modificat pozele in Photoshop si a devenit celebra! Vei...

Fata asta si-a modificat pozele in Photoshop si a devenit celebra! Vei fi ingrozit sa vezi cum arata in realitate (FOTO)

Dupa ce si-a modificat pozele in Photoshop, a devenit vedeta in toata lumea. Tanara, care si-a postat pozele pe o retea de socializare, a facut senzatie printre internauti.

Sveta Yakovleva a apelat la tainele progamului de editare pentru a deveni atragatoare, in doar cateva minute. Si i-a iesit de minune! Doar ca in realitate, lucrurile stau exact pe dos. Ea este departe de a fi modelul de frumusete ideala, dupa care sa moara orice barbat.

Rusoaica si-a postat pozele pe contul de socializare, Vkotakte. Asta a fost doar inceputul unei vieti pe care oricine si-ar dori-o. In afara faptului ca a fost invitata la multe emisiuni tv, ea a obtinut si un job de reporter monden. De atunci, strabate cluburile in lung si in lat, pentru a realiza materiale cu petrecareti.

In galeria de mai jos, o puteti admira pe  fata care a facut senzatie pe internet!

[nggallery id=448]

author avatar
Anca Murgoci
2.799 afisari
Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger