AcasăSPORTIncepe un nou sezon al campionatului national de rugby 7 feminin

Incepe un nou sezon al campionatului national de rugby 7 feminin

Sambata dimineata, iubitorii sportului cu balonul oval si nu numai sunt invitati pe terenul 2 din Complexul Sportiv Arcul de Triumf, pentru un turneu de rugby 7 feminin.

Incepe o noua editie a campionatului national de rugby 7 feminin, iar batalia se anunta mai dura decat oricand.

Politehnica Iasi, campioana nationala en-titre, porneste mare favorita, insa un cuvant greu de spus va avea si Universitatea Cluj.

Din spate vine puternic CSU Agronomia Bucuresti, care si-a propus, in acest sezon, sa reprezinte Capitala la cel mai inalt nivel, mai ales ca rivala locala, Soimii Bucuresti, s-a desfiintat.

La editia din acest an mai participa si CS Gold Rosia-Montana sau nationala Republicii Moldova, iar competitia va insuma noua turnee, fata de doar sase cate s-au disputat anul trecut.

author avatar
Cristi Ionita
283 afisari
Zenville

Ultimele știri

Alege ce cumperi: mielul de Paşte 2024 sau un kilogram de cireşe? Ambele sunt aproape imposibil de achiziţionat. Au preţuri prohibitive!

Cireşele de import, desigur, arată delicios pe tarabă, dar pofticioşii doar le privesc deocamdată, din cauza preţului.Vestea bună este că în două săptămâni vor...

Teribilism fără margini. Tânăr filmat când era tras de o mașină, pe o saltea/Imaginile, în atenția polițiștilor – VIDEO

Teribilism al unor tineri, în Baia Mare. Imaginile filmate în plină stradă, cu „aventura” care s-a vrut a fi fost distractivă, dar care ar...
proger