AcasăSPORTDiabolic plan gandit de Gigi Becali pentru titlul 24: Stelistii vor sarbatori...

Diabolic plan gandit de Gigi Becali pentru titlul 24: Stelistii vor sarbatori romaneste in casa lui Paszkany!

Becali vrea sa salute triumfator si publicul din Cluj

Virtual campioana, Steaua se pregateste sa-si umileasca una dintre rivale: jucatorii si fanii vor merge in Ardeal, pe stadionul „Constantin Radulescu”, din Cluj, imbracati in tricouri inscriptionate cu harta Romaniei!

Becali vrea sa salute triumfator si publicul din Cluj

Oricat de ciudat ar parea, „ros-albastrii” se gandesc sa sarbatoreasca titlul cu numarul 24 in fieful dusmanului Arpad Paszkany. Duminica seara, Steaua a trecut, pe teren propriu, de CSMS Iasi (3-1), iar distanta dintre ea si a doua clasata, Astra Giurgiu, s-a marit la 16 puncte. Campionatul fiind, deja, acontat, conducatorii din Ghencea dau drumul la arogante. Finantatorul Gigi Becali viseaza la un spectacol nemaiintalnit pe 27 aprilie: Steaua va juca la Cluj, cu CFR, chiar in ziua de Florii, iar latifundiarul are in plan sa petreaca romaneste acasa la Arpad Paszkany, patronul rivalei „Kolozsvari Vasutas Sport Club”.

Harta Romaniei de pe echipamentul stelistilor este ros-albastra

„Vreau ca-n Ardeal sa se vada ca Steaua este simbolul Romaniei si ca romanii castiga titlul, ca este echipa numai cu jucatori romani! Facem o aniversare cu tricolorul Romaniei pe pieptul jucatorilor, cu harta Romaniei direct in Ardeal! Universitatea Cluj a pus tricolorul pe tricouri, iar noi punem si harta Tarii Romanesti! Sarbatoarea asta pe terenul CFR-ului o facem din nationalism, ca sa le dam stiti voi cui peste bot, ca niciodata nu vor mai lua ei titlul in Romania! Niciodata, in viata lor, ei nu vor mai lua titlul aici! Eu nu ii las! In Romania, doar romanii ies campion, sa fie clar!”, afirma latifundiarul din Pipera.

Galeria stelista are si ea pregatit un plan: fiecare „ultras” va primi un steag tricolor, iar coregrafia pentru acest joc va avea o tema nationalista, inspirata, cel mai probabil, din istorie.

Stelistii spera sa celebreze castigarea titlului pe terenul CFR-ului
author avatar
Laurentiu Teodorescu
431 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger