AcasăMONDENJojo a primit un BMW roz pentru o noapte de SEX! Cum...

Jojo a primit un BMW roz pentru o noapte de SEX! Cum a reactionat actrita!

Actrita a reusit sa trezeasca interesul multor barbati, si nu putini sunt cei care ar fi dat o avere pentru o noapte de dragoste cu Jojo. Unul dintre cei vrajiti de farmecul ei i-a daruit chiar si un BMW roz, pentru a o indupleca pe frumoasa blonda sa-l primeasca in patul ei.

Inainte de a se casatori cu Grama, Jojo a avut foarte multi pretendenti, unii mai timizi, altii de-a dreptul impertinenti. Insa, blonda nu s-a lasat nicicand cumparata de darurile scumpe ale celor care au tinut mortis sa se culce macar o data cu ea, sustin surse din anturajul actritei, citate de wowbiz.ro.

“La un moment dat, prin preajma lui Jojo, era un barbat innebunit dupa ea si vroia sa faca orice pentru a o avea! Isi dorea enorm sa fie cu ea macar o noapte! I-a promis si o masina de lux, un BMW Z3 roz, o limuzina supertare la vremea respectiva! Omu’ era sigur ca acest o cadou o va lasa fara grai pe actrita si a facut investitia fara sa stea pe ganduri! Din pacate, cand Jojo a vazut cadoul a facut o criza de nervi! Nu a vrut sa ia nimic si chiar i-a spus ca ea nu este de vanzare! Apoi, a plecat si i-a zis ca nu vrea sa-l mai vada niciodata in anturajul ei! Degeaba a incercat barbatul sa o imbuneze, ea nu l-a iertat, a considerat ca gestul facut de el este o jignire nu un act nebunesc de iubire”, a povestit o prietena a actritei, potrivit aceleiasi surse.

author avatar
Alina Costache
2.355 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger