AcasăNewsTragedie in Hunedoara: Copil de trei ani, martor la uciderea mamei si...

Tragedie in Hunedoara: Copil de trei ani, martor la uciderea mamei si spanzurarea tatalui!

Un copil de trei ani, din Hunedoara, si-a alertat vecinii dupa ce a gasit trupul injunghiat al mamei lui, in una din incaperile locuintei, iar pe tatal sau, spanzurat, intr-o alta camera.

Politia a fost sesizata, sambata dimineata, de catre o femeie care a anuntat ca un micut de trei ani si-a gasit mama moarta in bucatarie, in timp ce trupul spanzurat al tatalui era atarnat de o teava de gaz.

Politia a fost sesizata de catre o femeia, in jurul orei 9:00, ca un minor de trei ani si-a gasit mama ucisa de tata. La fata locului a fost trimisa o echipa operativa. Femeia a fost gasita moarta in bucatarie. Sotul ei, de 35 de ani, a fost gasit mort prin spanzurare de o teava de gaz. Cei doi proveneau dintr-o familie cu probleme sociale, in care barbatul consuma bauturi alcoolice. Ancheta este in curs„, a declarat Bogdan Nitu, de la IPJ Hunedoara, la RTV.

Anchetatorii sositi la fata locului cred ca se confrunta cu o crima urmata de sinucidere. Tragicul eveniment a avut loc in acelasi cartier din Hunedoara, in care, in urma cu o luna, un barbat si-a impuscat sotia cu arma de vanatoare, dupa care s-a sinucis cu aceeasi arma.

author avatar
Alina Costache
610 afisari
Zenville

Ultimele știri

Alege ce cumperi: mielul de Paşte 2024 sau un kilogram de cireşe? Ambele sunt aproape imposibil de achiziţionat. Au preţuri prohibitive!

Cireşele de import, desigur, arată delicios pe tarabă, dar pofticioşii doar le privesc deocamdată, din cauza preţului.Vestea bună este că în două săptămâni vor...

Teribilism fără margini. Tânăr filmat când era tras de o mașină, pe o saltea/Imaginile, în atenția polițiștilor – VIDEO

Teribilism al unor tineri, în Baia Mare. Imaginile filmate în plină stradă, cu „aventura” care s-a vrut a fi fost distractivă, dar care ar...
proger