AcasăScandal pe viata si pe moarte intre componentii trupei Bon Jovi! Richie...

Scandal pe viata si pe moarte intre componentii trupei Bon Jovi! Richie Sambora si-a lasat trupa balta in mijlocul turneului

Richie Sambora se plangea ca liderul trupei il facea la bani

Trupa Bon Jovi trece prin momente grele. Altadata prieteni la catarama, solistul Jon Bon Jovi si chitaristul Richie Sambora si-au declarat razboi, iar cel din urma s-a gandit sa lase balta trupa in toiul turneului mondial.

Jon Bon Jovi merge mai departe si fara Richie Sambora

Gestul lui Richie de a-si pune coada pe spinare si a pleca in vacanta i-a intristat pe fani, care ii implora pe rockeri sa lase mandria deoparte si sa se impace. Nu de alta, dar e pacat de trupa. Jon si Richie, insa, nici nu vor sa auda de asa ceva. Cel putin deocamdata. Potrivit unor surse din anturajul artistilor, scandalul dintre cei doi are o vechime de cativa ani, insa nimeni nu se astepta la un asemenea deznodamant.

Richie Sambora se plangea ca liderul trupei il facea la bani

Din cate se pare, Richie ar fi nemultumit ca Jon ca il trateaza de sus, ii subestimeaza talentul si, colac peste pupaza, il si “face” la bani. Satul de aceste nedreptati, Sambora si-ar fi facut bagajul si ar fi plecat in vacanta. Pentru a dovedi ca nimeni nu e de neinlocuit, Jon a decis continuarea turneului, chiar si fara chitaristul alaturi de care a facut istorie. “Aveam doua posibilitati: sa impachetez tot si sa merg acasa sau sa urc pe scena si sa dau tot ce pot. Richie Sambora nu va mai canta alaturi de noi o vreme. Daca exista vreo seara in care sa am cu adevarat nevoie de voi, atunci aceasta este”, le-a spus Jon fanilor din Calgary, in prima seara in care a concertat fara Richie.

author avatar
Alina Creanga
472 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger